Welke keukenapparatuur en accessoires mag er zeker niet ontbreken in je nieuwe keuken?

Geplaatst op

Een keuken is voor veel mensen niet alleen meer een plek om eten te maken en op te eten, maar het is een plek geworden waar we graag mensen ontmoeten en erg veel tijd doorbrengen. Het is niet zo gek dat mensen tegenwoordig spreken van een ‘leefkeuken.’ In een leefkeuken is het natuurlijk wel zo fijn om het juiste keukenapparatuur in je keuken te hebben. Zo weet je zeker dat je tijdens het bereiden van een recept geen keukenmachine mist. We geven je graag onze tips mee wat betreft het keukenapparatuur wat je nodig hebt in je keuken. 

Koelkast & een vriezer

Oké, een koelkast en een vriezer zijn natuurlijk erg belangrijk in de keuken, dit is vrij logisch, maar we gaan er graag een stapje verder mee. We raden namelijk een Amerikaanse koelkast aan. Zo heb je alle ruimte ter beschikking en kun je alle ingrediënten kwijt voor al je recepten. Ook het vriesvak in zo een Amerikaanse koelkast is vaak mega groot! Hoe chill! Daarnaast komt de ijsklontjesmaker ook goed van pas, voor het maken van de verfrissende drankjes en cocktails op warme dagen! 

Een Quooker kraan

Nog een van onze favorieten is een Quooker kraan, waarmee je zowel koud, warm als kokend heet water uit je kraan tapt. Die lelijke waterkoker hoeft dan ook niet meer op je aanrecht en je hebt binnen enkele seconden een heerlijk warme kop thee. 

Keukenweegschaal

Een keukenweegschaal is erg handig bij het klaarmaken van recepten en om ervoor te zorgen dat de hele familie evenveel chips krijgt. 

Maatbekers

Ook een maatbeker is erg essentieel. Koop hierbij meteen van die afmeetlepels die aangeven of je een eetlepel of een theelepel van een bepaald product hebt. 

Ovenwanten

Iets heets uit de oven halen doe je met ovenwanten. Ik kom nog vaak genoeg bij mensen die geen ovenwanten hebben en het er heel gevaarlijk uithalen met een theedoek! Ik zeg niet doen, koop voor de veiligheid gewoon ovenwanten, zo duur zijn ze ook niet! 

Mixer

Een mixer is top om slagroom op te kloppen of een cakebeslag te mixen. Scheelt je enorm veel polswerk. 

Grill

Een grill is ideaal voor tosti’s en voor het grillen van vlees, vis en kip. Tegenwoordig bevatten de nieuwst grills een sensor, waarmee er een piepje afgaat wanneer je vlees rare, medium of well-done gebakken is. Handig!

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden