Redenen om voor een gietvloer te gaan

Geplaatst op

Wil jij graag de stijl van je woning veranderen, en zou je graag een keer iets anders dan laminaat of tapijt willen hebben in je woning? Dan ben je hier aan het goede adres. Bij gietvloeren van g-vloeren.nl vind je een groot assortiment aan gietvloeren en meer. Door de vele stijlen en manieren van het aanbrengen van vloeren kun je daadwerkelijk alle kanten op met de stijl van je woning. In deze blog vertellen over we de voordelen en verschillen tussen de vloeren.

Soorten vloeren

Een gietvloer is een mooie naadloze kunststof vloer die wordt gegoten op een afgewerkte ondervloer met daarover een mooie coating of lak. Deze vloer is in veel kleuren en tinten te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een grindvloer kijken. Dit is een vloer met een natuurlijk uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende steen diktes en kleuren. Het is mogelijk om de grindvloer bijvoorbeeld te combineren met de gietvloer om een nog strakkere uitstraling te creëren. Maar misschien is woonbeton wel meer iets voor jou. Hierbij moet je dus zeker niet aan standaard grijs beton denken. De vloer is in verschillende kleuren te verkrijgen en kun je uit laten rusten met speciale kwarts en pigmenten om de vloer nog unieker te maken. Tot slot is het mogelijk te kiezen voor een coatingvloer. Dit is een vloer die haast hetzelfde is als een gietvloer, alleen is deze vloer net even wat dunner en dus wat kwetsbaarder dan een gietvloer. Ondanks dat is coatingvloer ook zeker geschikt, vooral als het voor een ruimte bedoeld is die niet overbelast raakt door zwaar gewicht. 

Duurzaamheid

Als je een nieuwe vloer zoekt voor je bedrijf, winkel, kantoor of woning, dan is het verstandig om voor een gietvloer te kiezen. Een gietvloer is namelijk zeer duurzaam en gaat dus lang mee. Deze vloer kan namelijk wel 20 jaar goed blijven. De vloer wordt namelijk nauwkeurig gemeten en gegoten met de exacte hoeveelheid die nodig is om je complete vloer te vullen. Dat betekent maar weinig verspilling en dat is weer goed voor het milieu. Een gietvloer is gemaakt met milieuvriendelijk materiaal en het onderhoud dat hiervoor nodig is minimaal. Het onderhoud doe je dan ook uitsluitend met water en zeepvrij reinigingsmiddelen die voor een gietvloer bedoeld zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden