Maak een thuisspa met deze badkamerideeën

Geplaatst op

De badkamer wordt steeds meer een plek waar mensen willen relaxen in plaats van even snel wassen en er weer uit. Dat zie je ook wel aan hoeveel tijd en geld ze besteden aan het design van de badkamer. Wij willen graag in deze blog met jou een aantal designtips voor 2021 meegeven waarmee jij ook in de jaren daarna nog bijzonder veel plezier kan hebben van je badkamer. Op deze manier lijkt jouw badkamer uiteindelijk wel op een thuisspa. Wil je weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Kijk dan snel met ons mee.

Een ovaal bad 

Je kunt tegenwoordig niet meer omheen: een ovaal is toch wel een bijzonder grote trend in de badkamer. Zo’n ovaal bad ziet er geweldig uit en ligt heerlijk. Wanneer je het bad combineert met bijvoorbeeld een Scandinavisch of industrieel, dan is het plaatje helemaal compleet. Dit bad staat vrijstaand en is niet verbonden met een muur en heeft ook geen betegelde omkasting rondom, zoals de meeste baden. Daarmee heeft een ovaal bad meer iets weg van een sculptuur dan van een regulier bad.

Inloopdouche 

Als je de kans hebt om je badkamer een flinke update te geven, dan is het ook erg leuk om bijvoorbeeld een inloopdouche te realiseren. Veel mensen vinden het fijner om een inloopdouche te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld een douche met een douchegordijn of deur die dicht gaat. Ze hebben toch een beetje het gevoel dat ze dan ingesloten zijn.

Maak een sauna 

We betreden nu het meer luxere gedeelte van onze droombadkamer, namelijk de optie om een sauna te realiseren. Dit kan natuurlijk prima een tweepersoons sauna zijn en hoeft niet supergroot uit te vallen.Toch moet je er wel de nodige ruimte voor hebben, wil je een dergelijke sauna in je woning, of net ernaast aangebouwd bij de badkamer, kunnen realiseren.

Wanneer je het interessant vindt om eens te kijken wat de verschillende mogelijkheden voor jouw situatie zijn en te sparren met een expert? Dan is het erg handig om eens te kijken op https://www.tonscholten.nl/. Deze badkamerexpert denkt graag met je mee en realiseert samen met jou leuke ideeën in de droombadkamer die je al zolang wilt hebben.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden