Ga voor een zomers interieur

Geplaatst op

Het voordeel van een zomers interieur is dat het zeker licht en open is en dat je daar een vrij en plezierig gevoel van krijgt. In deze blog willen we graag een aantal voorbeelden geven. Lees de snel verder en laat je inspireren door deze stijltips. 

Scandinavische stijl

Er zijn vele interieurstijlen die je kunt nemen om een zomers interieur in te richten. Één van de meest mooie is natuurlijk de Scandinavische stijl die van zichzelf wel erg licht en natuurlijk is. Dit laatste komt omdat de Scandinavische stijl uit te landen afkomstig is waar het meestal snel donker is en dan willen de mensen graag een interieur waarin ze een bepaalde lichtheid ervaren. De natuurlijke materialen die we in de Scandinavische interieurstijl zien, komen voort uit de traditie. Eeuwenlang vonden mensen natuurlijke materialen bij hen in de omgeving en dit werd allemaal in het interieur ingepast.

De eclectische stijl 

Waar de Scandinavische stijl meer traditionele vormen laat zien, zij het met een moderne twist, hebben we het in dit kopje over de eclectische stijl die eigenlijk een allegaartje van allerlei stijlen bij elkaar is. Dit is een postmoderne stijl die niet uitgaat van een vastomlijnd stijlbegrip maar het mogelijk maakt om stijlen uit verschillende perioden bij elkaar te brengen. Veel mensen denken dan dat alles maar kan, in de praktijk is dit echter niet zo, dan komt het er juist heel erg op aan dat je dingen komen combineert die goed bij elkaar passen qua kleur, vorm en textuur. Het kan een sport zijn om objecten uit verschillende perioden bij elkaar te brengen. Dan kun je echt een statement maken. Door verschillende souvenirs van bijvoorbeeld vakantiereizen uit te stallen in een mooie boekenkast, of iets dergelijks, kun je al snel een zomers sfeertje geven aan je interieur. Natuurlijk zeker wanneer je kiest voor een open en licht ontwerp. Bij furnihaus.nl vind je prachtige meubels voor je woning.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden