Een mooi design voor je tuin

Geplaatst op

Er gaat niets boven een fijne tuin in de zomer. We weten dat mensen de nodige tijd en geld willen steken in een huis en tuin waar ze blij van worden. Natuurlijk moet je dan wel wat leuke ideeën hebben waar je op voort kunt borduren, niemand creëert namelijk in een vacuüm. Je kijkt altijd naar dingen die al in een bepaalde cultuur bestaan. Zo is het ook met tuindesign. Lees snel verder in deze blog om de nodige inspiratie op te doen. 

Tuintegels 

Superbasic, maar wel degelijk een manier om een uitmuntende tuin te realiseren voor jezelf, familie en vrienden. Je kunt wel zeggen dat het de basis is voor een moderne tuin waarin diverse functies te vinden zijn. Wanneer we spreken over functies in design, dan gaat het over een badkamer, slaapvertrek, living, dus gewoon alle kamers of gebieden in een woning (maar hetzelfde gaat op voor design in een tuin) die een bepaalde functie dienen. Dus een plek die speciaal gemaakt is voor bepaald gedrag / behoeftes. Als jij bijvoorbeeld een terras in je tuin wilt maken, dan is dat heel goed mogelijk met tuintegels. Ook een pad in je tuin is prima te realiseren met deze robuuste tegels van beton. 

Betonplaten 

De tijd dat platen van beton alleen gebruikt werden in de industriële of agrarische sector ligt wel achter ons. Je ziet steeds vaker dat betonplaten ook rondom een huis gebruikt worden om de ondergrond te verstevigen om deze voor verschillende toepassingen of functies geschikt te maken. Zo is het een prima idee om betonplaten voor een oprit te gebruiken. Eventuele hoogteverschillen in een tuin zijn met betonplaten heel goed te egaliseren. Zo zijn er tal van situaties waarin het gebruik van deze platen een uitstekende keuze is. Wil je meer weten over betonplaten, dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met Spaansen. Ze kunnen je er veel over vertellen. En dat wil je! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden