Drie trends in de bouw

Geplaatst op

Laat je inspireren door de laatste trends uit de bouw. Tijd vliegt en trends ook. Wat vorig jaar helemaal hip was, kan dat nu gemakkelijk niet zijn. We leggen je graag de laatste drie trends uit die we meekrijgen van onze ervaring in de bouwsector. Laat je verrassen. 

Duurzaam bouwen

Het duurzaam bouwen is al een tijdje een belangrijke trend in de bouwsector. Het wordt alleen steeds belangrijker en het gaat ook niet zomaar minder worden. Het is belangrijk dat we de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal hebben in het jaar 2050. En dat is minder ver weg dan je denkt. Deze eis vraag om vernieuwende oplossingen en nieuwe technologieën. Wanneer je iemand inhuurt voor de verbouwing in huis, zijn het serieuze punten waar rekening mee gehouden moet worden.

Personeelstekort, lange wachtrijen

Deze trend zie je niet zozeer terug in het eindresultaat, maar er is wel een trend gaande in de bouw wat betreft personeelstekort. Door de coronacrisis hebben veel mensen een andere (gemakkelijkere) baan gekregen. Iedereen blijft daar hangen, omdat het zo chill is om daar te werken, maar dat zorgt voor lange wachtrijen in de bouw. Jij wil een nieuwe keuken? Dan ben je volgend jaar pas aan de beurt. Blijf vriendelijk, misschien vinden ze nog wel een gaatje in hun agenda. 

Als je vloer maar goed ligt

We zien een nieuwe trend dit jaar: de gietvloer. Deze vloeren zijn zo populair, omdat ze onderhoudsvriendelijk, eigentijds en erg fraai zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kosten van een gietvloer vallen in vergelijking met andere vloeren wel mee. In de bouw zien we zowel zakelijke als particuliere klanten. Een vloer die geschikt is voor elke locatie.

Nu je de laatste trends hebt gehoord, weet je wat je te doen staat. Plan je projectje tijdig in, denk aan de duurzaamheid en kies voor een gietvloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden