De laminaat vloer: misschien wel de juiste keuze voor jou

Geplaatst op

Het is altijd een beetje een zoektocht, welke vloer gaan we nu in onze moderne woning leggen. Zeker als we de keuze hebben uit een aantal vloeren die toch wel populair zijn in onze tijd. Meenemen in deze tekst een aantal typen vloeren met je door en daarnaast geven we keuzetips. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om een keuze uit de verschillende vloeren te maken. Lees snel met ons mee en doe je voordeel met de verschillende tips die het gemakkelijker gaan maken om je woning helemaal top in te richten. 

Laminaat

Als we praten over laminaat dan hebben we het over verschillende vloeren. Dat wil zeggen dat laminaat in diverse uitvoeringen (printen) te verkrijgen is. Je hebt laminaat in werkelijk alle kleuren. De kwaliteit van het laminaat wordt onder andere bepaald door de toplaag. Als deze zeer slijtvast is, dan hebben we te maken met laminaat van hoge kwaliteit. Onder deze toplaag zit de print, deze geeft het laminaat de specifieke kleur. Laminaat kan redelijk tegen water, je moet wel zorgen dat je dit direct op dweilt. 

Gietvloer

Een andere moderne vloer die zeer populair is. Deze vloer is ook verkrijgbare in talloze kleuren. Dat laatste is mogelijk vanwege de kunststof waar de vloer van gemaakt is. Deze is in alle RAL-kleuren te maken. Een gietvloer heeft vele voordelen: deze kan tegen water, is zeer slijtvast en kan ook prima zware objecten verdragen. Daarom is het ook een vloer die prima past in je garage. Olie en vuil kun je er gemakkelijk af dweilen. 

Deze twee moderne vloeren passen bij vrijwel elke woonstijl omdat ze in alle kleuren verkrijgbaar zijn. De huistijlen die we het vaakst voorbij zien komen, dat zijn de Scandinavische, landelijke, mediterraanse en een wat meer eclectische stijl. Stuk voor stuk zijn het manieren om je woning persoonlijk en uniek te maken. Veel plezier met het inrichten van je woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite waarop we met grote regelmaat de nodige blogs plaatsen. Zo houden we je op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ zandhoogte.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden